«Έφυγε» από τη ζωή χτες το απόγευμα η πρώην αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Δώρα Ευσταθίου, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» και μέλος της Επιτροπής Υιοθεσιών του Ιδρύματος. To Δ.Σ. του βρεφοκομείου συνεδρίασε και εξέδωσε την εξής απόφαση:

"Στη Θεσσαλονίκη ,Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ιδρύματος-Δημοτικού Βρεφοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός», με αφορμή το θλιβερό νέο του θανάτου της Δώρας Ευσταθίου, εκλεκτού μέλους, επί σειρά ετών, της διοίκησης του Ίδρύματος, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από πρόσκληση και εισήγηση της Προέδρου σύμφωνα με την οποία:
«Η απώλεια της Δώρας Ευσταθίου προκάλεσε οδύνη και θλίψη στην οικογένεια του «Αγίου Στυλιανού». Η Δώρα Ευσταθίου προσέφερε με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και ιδιαίτερη ευαισθησία τις υπηρεσίες της στο Δημοτικό Βρεφοκομείο συμβάλλοντας με αθόρυβο και διακριτικό τρόπο στη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου. Στήριξε πάντοτε τις επιλογές προόδου και ανανέωσης κάθε τομέα του. Η απώλειά της στερεί από το Διοικητικό Συμβούλιο ένα πολύτιμο μέλος »

Κατόπιν αυτών
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Παρόντων όλων των μελών του
ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
1.Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. και των εργαζομένων να παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσης
2. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η θλίψη όλων προς την οικογένειά της.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της.
4. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ του Δημοτικού Βρεφοκομείου
5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο".