Ειδικοί σας ενημερώνουν για την εκπαίδευση του σκύλου σας

|
THESTIVAL TEAM

Ο πιστός τετράποδος φίλος σας κάνει του κεφαλιού του και δεν σας ακούει; Μπορείτε να μάθετε πολλές χρήσιμες συμβουλές για την εκπαίδευσή του, σε σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη…

Το σεμινάριο για την εκπαίδευση των σκύλων, με εισηγητή τον εκπαιδευτή Γιάννη Αραχωβίτη, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00, στον «Μύλο».
Η  θεματολογία που θα αναπτυχθεί από τον εκπαιδευτή, κ. Αραχωβίτη θα είναι  ευρεία και θα καλύψει τις ενότητες, όπως:
Οι αιτίες που προκαλούν επιθετικότητα στους σκύλους, τα είδη επιθετικότητας και τι πρέπει να γνωρίζουμε για να την αντιμετώπιση τους.
Θα αναλυθεί η επιθετική/φοβική συμπεριφορά σκύλων, πως μπορεί να διαγνωστεί, πόσο εύκολη είναι η λύση, πώς εφαρμόζεται το σχέδιο διόρθωσης και τι μπορεί να πάει λάθος;
Η τελευταία ενότητα που θα συζητηθεί αφορά τα βασικά της Βασικής Εκπαίδευσης Σκύλων, ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας και πως βρίσκουμε κατάλληλες λύσεις. Η εκπαίδευση είναι απλή αλλά όχι εύκολη. Πως θα εξασφαλίσουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας;
Ο κ. Αραχωβίτης θα αναπτύξει τα παραπάνω θέματα και απαντήσει σε ερωτήματα που θα δεχθεί από τους συμμετέχοντες.
Επιπλέον, θα υπάρχει και ειδική ενότητα με θέμα «Η  Υγιεινή Διατροφή του Σκύλου», με εισηγητή τον Χ. Τσαμίδη από την Royal Canin, που θα αναλύσει την σημασία της διατροφής στην υγεία του σκύλου.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της ζωής των σκύλων και ανθρώπων, μέσω της εκπαίδευσης και της δημιουργίας ισχυρότερων δεσμών με τον ιδιοκτήτη.
Οι συμμετέχοντες είναι κυρίως: ιδιοκτήτες, εκπαιδευτές, φιλόζωοι, κτηνίατροι, εκτροφείς, εκθέτες, λάτρεις της κατάρτισης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί «Βεβαίωση Παρακολούθησης» του σεμιναρίου και το κόστος του σεμιναρίου είναι 25 ευρώ.
Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο σεμινάριο που διεξήχθη στην Αθήνα στις 10 Απριλίου 2011 στον σύνδεσμο: http://tinyurl.com
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το www.WebPet.gr ή επικοινωνήστε με το τηλ: 2121011278 ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@webpet.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.