Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι Ευοσμίτες – Σειρά παίρνουν τώρα οι Κορδελιότες

|
THESTIVAL TEAM

Μαζική ήταν οι συμμετοχή των κατοίκων του Ευόσμου στο κάλεσμα του δήμου για τη συγκέντρωση φαρμάκων για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών…

του Κόσμου. Χτες τα “Κιβώτια Αλληλεγγύης” τα οποία τοποθετήθηκαν στις εισόδους των Ιερών Ναών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγίου Αθανασίου, Κοσμά του Αιτωλού, Τριών Ιεραρχών, Μνήστορος Ιωσήφ και Αγίας Φωτεινής, Κυρίλλου και Μεθοδίου “γέμισαν” με φάρμακα.

Από την πλευρά του δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης, δήλωσε ότι “ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κινητοποιήθηκαν και προσέφεραν φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ευχόμαστε πως θα υπάρξει η ανάλογη επιτυχία και στο Ελευθέριο Κορδελιό”.

Σειρά τώρα για να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο έχουν οι κάτοικοι του Κορδελιού. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα στα “Κιβώτια Αλληλεγγύης”που θα τοποθετηθούν στις εισόδους των Ιερών Ναών Μεταμορφώσεως του Σωτήρα, Αγίου Γεωργίου και Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ανασφάλιστους, ανέργους και σε ασθενείς Έλληνες και αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.