Μια διαφορετική ημέρα, μια ημέρα ελπίδας στο ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και παρά τις δυσκολίες, παραμένουν δυνατοί για να δίνουν κουράγιο και σε όλους εμάς που βοηθάμε το έργο τους, μένοντας σπίτι.

Ο λόγος για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, στην οποία νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Σε κείμενο που δημοσίευσαν στο Facebook έκαναν λόγο για μια διαφορετική ημέρα, μια ημέρα ελπίδας.

Διαβάστε το μήνυμά τους:

Giatroi.jpg

H Γ’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική σήμερα, γεμάτη μόνο από ασθενείς με λοίμωξη από Covid-19 αλλά και από ανθρώπους χαμογελαστούς και αφοσιωμένους στην δουλειά τους, έτοιμους για όλα, με οργάνωση, γνώση, σωστή προετοιμασία και αγάπη για την προσφορά τους προς τους πάσχοντες. Ο Διευθυντής και Καθηγητής της κλινικής κ. Ισαάκ Κεσίσογλου και όλα τα μέλη του προσωπικού της κλινικής δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στις εξαιρετικές νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μας που σηκώνουν το βάρος της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της καταιγίδας που μας χτύπησε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν στις θέσεις τους, στη πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους για να αγωνιστούν για να αντιμετωπίσουν συντεταγμένα και με ανιδιοτέλεια τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί πράττοντας το χρέος τους προς τον συνάνθρωπο”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.