Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις αν θες να γυμναστείς μόνο 5 λεπτά

|
THESTIVAL TEAM

Τον τελευταίο καιρό το πρόγραμμά σου είναι αρκετά επιβαρυμένο με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις καθόλου να πας γυμναστήριο. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, βαριέσαι και λιγάκι καθώς έξω κάνει κρύο, είσαι κουρασμένη από τη δουλειά και η διάθεση για βόλτα μέχρι το στούντιο pilates είναι μηδενική.

Μπορείς όμως να γυμναστείς έστω και για πέντε λεπτά. Μην περιμένεις πως θα δεις στο σώμα σου τεράστιες αλλαγές και μάλιστα από τις πρώτες εβδομάδες καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος αλλά όσο να ναι από το τίποτα, καλά είναι και τα πέντε λεπτά. Βοηθάς το σώμα σου να κάνει stretching και να ξεμουδιάσει από την καθιστική ζωή του γραφείου.

Δες παρακάτω τις ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις τώρα και σε πέντε λεπτά να έχεις τελειώσει ήδη.

askisi-spider.gif

Πάρε θέση σανίδας αλλά με τεντωμένα χέρια στο ύψος των ώμων. Κάνοντας πους απς, λύγιζε τα γόνατα εναλλάξ πλησιάζοντας το στήθος με το γόνατο. Κάνε 10 επαναλήψεις με το δεξί πόδι και δέκα με το αριστερό.

askisi-skalaki.gif
Κάνε πηδηματάκια πάνω σε μία σκάλα εναλλάσοντας τα πόδια. Κάνε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

 

askisi-gloytwn.gif

Ξάπλωσε στο έδαφος και τοποθέτησε τα χέρια σου δίπλα στους γοφούς σου. Λύγισε τα γόνατά σου και πάτα πολύ σταθερά τις πατούσες σου στο έδαφος. Από τη θέση αυτή, σήκωσε τη λεκάνη σου. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Πηγή: queen.gr

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.