Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της 7ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Ευκαρπία, εντός του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 24.

Θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Γιώργος Κίρκος, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Η κοινωνία της Ευκαρπίας έχει αγκαλιάσει το νέο θεσμό καθώς ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων 280 παιδιά (πολλά από αυτά ήταν ανασφάλιστα).

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω τελετής, στις 13.00, το σύνολο των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων θα παραστεί στην επίσημη έναρξη της 6ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Πολίχνη και στην οποία έχουν εγγραφεί περισσότερα από 700 άτομα, μεταξύ των οποίων και 180 παιδιά.

Η 6η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Τετάρτη 14/3/2018, στο κτίριο του Κοινωνικού Ιατρείου, επί της Αγίας Μαρίνης 4, Πολίχνη Δήμου Παύλου Μελά.