Σ*ξ στο νερό: Συμβουλές για να μην τα κάνετε μούσκεμα

|
THESTIVAL TEAM

Νερό δεν έχει μόνο η θάλασσα. Έχει και η πισίνα, έχει και η μπανιέρα. Θα σου μιλήσω ευθύς αμέσως και για τα τρία. Στην πραγματική υγρή ζωή, το σεξ που συμβαίνει μέσα σε νερό εγκυμονεί κάποιους κινδύνους και δυσκολίες, ίσως και παιδιά. Η χρήση προφυλακτικού μέσα στη θάλασσα είναι κομμάτι ζόρικη, πρώτον γιατί το προφυλακτικό ενδεχομένως να γλιστρήσει σαν το χέλι. Η πισίνα έχει άλλα ζόρια, και η μπανιέρα επίσης. Αλλά ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά, γιατί καλοκαίρι έχουμε κι αυτές τις επιθυμίες επιτάσσει η εποχή.

Σεξ στη θάλασσα

 Μπορεί ως ένα από τα τρία δεινά της γνωστής ρήσης να θεωρείται ότι  συμπάσχει με το πυρ και τη γυνή, ωστόσο, τον κόλπο σου δεν θα τον βρεις σύμφωνο επ’ αυτού. Γιατί δεν είναι μόνο το θαλασσινό νερό, αλλά και η άμμος. Ακόμα κι αν επιδείξεις τη δέουσα προσοχή, οι κόκκοι της καταφέρνουν να τρυπώνουν πάντα εκεί που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι άμμος ίσον μύκητες και μικροοργανισμοί ικανοί να σε βγάλουν κάπως απότομα από τη γλύκα της θερινής ραστώνης. Γι’ αυτό κάπου εδώ το έργο “κυλιόμαστε στην ακροθαλασσιά” καλύτερα να μην παιχτεί ποτέ.  Και αναφερόμαστε πάντα σε ερημικές παραλίες, στις οποίες μπορείτε να αποκλείσετε την πιθανότητα καθαρής οπτικής επαφής με το γυμνό μάτι τρίτων, από στεριά και θάλασσα- ιδιαίτερη προσοχή στους ύπουλους βατραχανθρώπους-.

Σεξ στην πισίνα

Το πρόβλημα εδώ είναι η σύσταση του νερού, μην το ψάχνεις, σκέτη χημεία, ικανή να προκαλέσει ζημιά, μόλυνση και λοιπά δεινά στην ομολογουμένως ευαίσθητη περιοχή σου. Γι’ αυτό ό,τι γίνει ας γίνει κάπως γρήγορα, ώστε να μην μείνεις εκτεθειμμένη για πολλή ώρα. Μια καλή εναλλακτική είναι το oral sex πάνω στο deck ή στα βρεγμένα σκαλοπάτια.

Στη μπανιέρα/ντουζιέρα

Είναι η ασφαλέστερη και πιο άνετη λύση από πολλές απόψεις. Δεν κινδυνεύετε να σας πάρουν μάτι, ρυθμίζετε οι ίδιοι την ένταση και τη θερμοκρασία του νερού, το οποίο είναι μακράν πιο καθαρό και τα περιθώρια για εναλλαγή στάσεων μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη. Τα μόνα αγκάθια που μπορούν να υπάρξουν είναι α) να γλιστρήσετε (γι’ αυτό υπάρχουν τα πατάκια) β) να μην έχετε μεγάλα περιθώρια κινήσεων λόγω περιορισμένου χώρου. Σιγά το πρόβλημα, βγαίνετε έξω έτσι όπως είστε με τα νερά και συνεχίζετε οπουδήποτε άλλου.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.