Ποιές είναι οι προοπτικές ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη;

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα και θέτει επί τάπητος τον Ιατρικό Τουρισμό και συγκεκριμένα τις προοπτικές ανάπτυξής του στη Θεσσαλονίκη…

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο πλαίσιο της 7ης Διεθνούς Ιατρικής Έκθεσης Medic EXPO 2012 (30 Μαρτίου-1 Απριλίου), που λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης.
Η ημερίδα θα περιλαμβάνει πάνελ συζήτησης για τον Ιατρικό Τουρισμό από τις 12:30 έως τις 14:00, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Το θέμα του πάνελ είναι «Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη».
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ομιλητές θα είναι οι Απόστολος Τζιτζικώστας, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Βύρων Θεολόγης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, διευθύνων σύμβούλος HealthCare Cybernetics και Health Tourism Development.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.