Τα 25 χρόνια συμπληρώνει η ιδιωτική τηλεόραση και τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ετοίμασαν 3 σποτάκια στα οποία εξηγούν... #giatitv.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, εμπεριέχεται μήνυμα του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος, πριν από περίπου είκοσι χρόνια σημείωνε: «Όποιες και αν είναι οι επιφυλάξεις, όποιοι και αν είναι οι φόβοι, υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δικαιώσει και το πείραμα και την πραγματικότητα που διαμόρφωσε. Η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου στον χώρο της τηλεόρασης και μαζί της η σταδιακή αποδυνάμωση της σκοταδιστικής, αναχρονιστικής και αντιδημοκρατικής μονομέρειας στην πληροφόρηση».

Στο εορταστικό αυτό κλίμα οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας ετοίμασαν σειρά δράσεων, ανάμεσα σε αυτές την καμπάνια #giatitv, που θέτει στο επίκεντρό της τον τηλεθεατή και τον κάνει πρωταγωνιστή της, ζητώντας του να πει γιατί βλέπει τηλεόραση και γιατί επιλέγει να περνά χρόνο μαζί της. Καθημερινοί άνθρωποι, σε τρία μηνύματα λίγων δευτερολέπτων διηγούνται τι άφησε στον καθένα τους η ιδιωτική τηλεόραση.

Δείτε τα: