Η εταιρεία EconomistHellasS.A, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο, MetropolitanExpo, διοργανώνει τη μεγαλύτερη εκδήλωση του 2017 στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με καλεσμένο για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διάσημο Αμερικανό motivationalspeaker,JordanBelfort.

Στην ομιλία του ο Belfort θα αναφερθεί σε δύο θεματικούς τομείς:

1)            Στην πετυχημένη στρατηγική πώλησης του STRAIGHTLINE.

2)            Στην Ελλάδα της κρίσης και τρόποι επιτυχίας μέσα από αυτή.

Μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν από κοντά τον διάσημο ομιλητή έχουν εκδηλώσει ήδη εκπρόσωποι από τα Χρηματιστήρια της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιταλίας, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας καθώς και εκπρόσωποι του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.

O Jordan Belfort έχει υπάρξει σύμβουλος σε περισσότερες από 50 εταιρείες ενώ έχουν αναφερθεί στον ίδιο τα μεγαλύτερα περιοδικά κι εφημερίδες του κόσμου: New York Times, The Wall Street Journal, The LosAngeles Times, The London Times, The Herald Tribune, Le Monde, Corriere della Serra, Forbes, Business Week, Paris Matchand Rolling Stone.

Ο Belfort είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με τα απομνημονεύματα του, με τίτλους «TheWolf of WallStreet» και «Catching the Wolf of WallStreet», τα οποία αφορούν τις περιπετειώδεις πτυχές της ζωής του και έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες ενώ έχουν εκδοθεί σε πάνω από 40 χώρες, όπου έχουν γίνει bestsellers.

Η ζωή του πρόσφατα έγινε μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες του Hollywood με τίτλο «TheWolf of Wall Street», σε σκηνοθεσία του διάσημου Martin Scorsese και με πρωταγωνιστή τον αστέρα του Hollywood Leonardo Di Caprio.

Περισσότερες πληροφορίες στα:

Τηλέφωνο: 2103222000

Ιστότοπος: www.jordanbelfort.gr

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.