Συνάντηση ΤΑΙΠΕΔ με τον προτιμώμενο επενδυτή του ΟΛΘ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ με εκπροσώπους της ένωσης των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» μετά την ανακήρυξή της ως Προτιμώμενου Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Εκ μέρους του Επενδυτή μετείχαν μεταξύ άλλων ο κ. Σωτήρης Θεοφάνης, Συντονιστής της ένωσης, ο κ. Alexander von Mellenthin, Διευθύνων Σύμβουλος της DIEP GmbH, ο κ. Boris Wenzel, Διευθύνων Σύμβουλος της Terminal Link SAS, ο κ. Arthur Davidyan, Διευθύνων Σύμβουλος του DIMERA Group (BELTERRA Investments Ltd) και ο κ. Marco Raniolo, Γενικός Διευθυντής της CMA CGM Greece.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του λιμένα της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο φάκελος της διαγωνιστικής διαδικασίας έχει ήδη υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.