Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Ιουνίου 2017.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ο Τάσος Τζήκας, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, α΄ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος η Γιώτα Παπαρίδου, AGILTECH ΑΕ και β΄ Αντιπρόεδρος ο Αντώνης Τσιμπούκης, CISCO SYSTEMS ΑΕ.

Γενική γραμματέας η Ειρήνη Νικολαΐδη, ΟΤΕ ΑΕ, Ειδικός Γραμματέας ο Σπύρος Πουλίδας, IBM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ταμίας ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ.

Μέλη του δ.σ. ορίστηκαν οι Βασίλης Ορφανός, CORESEC AE, Κωνσταντίνος Τζοάννης, TCS TOOLBOX CONSULTING SERVICES IKE, Στυλιανός Χριστάκος, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΜΕΠΕ.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, κύριος Τάσος Τζήκας, ο οποίος εκλέγεται για τέταρτη συνεχή θητεία, σημείωσε: "Είναι μεγάλη τιμή, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έμενα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κλάδος και τα μέλη μας, για μία ακόμη φορά.

Το όραμα μας, να γίνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες βασική συνιστώσα ανάπτυξης για την οικονομία τα επόμενα χρόνια, για να ξεπεράσουμε την κρίση και να δημιουργήσουμε μία νέα στρατηγική βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών είναι η μόνιμη πυξίδα που κατευθύνει το στρατηγικό σχεδιασμό του ΣΕΠΕ και τις καθημερινές παρεμβάσεις μας.

Η Ελλάδα την επόμενη πενταετία θα πρέπει να καταξιωθεί στο διεθνή οικονομικό χάρτη ως μια χώρα που παράγει τεχνολογία. Διαθέτουμε και τις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να το πετύχουμε”.