Πρόεδρος ΕΣΘ: Έχουμε πτώση 80% στον τζίρο λόγω της επίσχεσης εργασίας του ΟΑΣΘ

|
THESTIVAL TEAM

Σε “ελεύθερη πτώση” βρίσκεται ο τζίρος των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Παντελή Φιλλιπίδη, να κάνει λόγο για “καταστροφή στον εμπορικό κλάδο.”

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη συναυλία αφιερωμένη στην ημέρα μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο κ. Φιλλιπίδης τόνισε: “Η καταστροφή είναι πάντα μετρήσιμη. Έχουμε 80% πτώση του τζίρου. Τα πράγματα είναι καταστροφικά. Υπάρχουν καταστήματα που είναι όλην την μέρα ανοιχτά και δεν έχουν κάνει τίποτα”.

“Επιτέλους θα πρέπει σε αυτόν τον τόπο να επικρατήσει η λογική” δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΘ και πρόσθεσε:”Εμένα δε με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται για αυτήν την ιστορία. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να λυθεί το πρόβλημα. Δυστυχώς η αγορά καταστρέφεται και ο κόσμος ταλαιπωρείται”.

“Σέβομαι τις 2300 οικογένειες των ανθρώπων που έχουν λαμβάνειν τα χρήματά τους, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν ότι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες μπορούν να καταστραφούν” κατέληξε ο κ. Φιλλιπίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.