Για 7η συνεχή χρονιά, πιστή στο ραντεβού της, η πιο «νόστιμη» γωνιά για τους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, η «Γωνιά Γαστρονομίας», είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί.

Η έκθεση αναπτύσσεται στο Περίπτερο 4, σε έναν χώρο 600 τ.μ., όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα, ζωικής και φυτικής προέλευσης, παραδοσιακά και γκουρμέ, από όλη την Ελλάδα.

Χειροποίητα ζυμαρικά, αρωματικά ελαιόλαδα, σπιτικά αλλαντικά, γευστικές μαρμελάδες και μέλι, γλυκίσματα πρωτότυπα και παραδοσιακά, όσπρια, μυρωδάτα βότανα, τυριά ακόμα και προϊόντα ομορφιάς,  από την Ημαθία, τη Μακεδονία, τη Μεσσηνία, την Κρήτη, τις Σέρρες και κάθε γωνιά της ελληνικής γης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, και καθ’ όλη τη διάρκειά της, θα πραγματοποιούνται μαγειρικές εκδηλώσεις, events και γευστικές εκπλήξεις στον χώρο της υπερσύγχρονης κουζίνας, εγκατεστημένης στο κέντρο του περιπτέρου. Καταξιωμένοι σεφ της σχολής μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Lachef Levi θα είναι παρόντες καθημερινά, συζητώντας με τους επισκέπτες και ετοιμάζοντας πρωτότυπα πιάτα για δωρεάν δοκιμή!

Στόχος της διοργάνωσης είναι η έκθεση να αποτελέσει σημείο συνάντησης των Ελλήνων παραγωγών με Έλληνες και ξένους συναδέλφους τους, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών και συνεργασιών τους στον χώρο της γαστρονομίας. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως χώρος ανάδειξης, προώθησης και πώλησης των προϊόντων τους στους χιλιάδες επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ.

det-1.jpg

det-3.jpg

det-4.jpg

det-5.jpg

det-6.jpg

det-7.jpg

det-8.jpg

det-9.jpg

det-10.jpg