Τα εγκαίνια του εκθεσιακού του χώρου, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 15 (stand 33) της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν χθες, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κου Χρήστου Σταϊκούρα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Πατήρ Ιάκωβο, με τη συνοδεία της χορωδίας του πρωτοψάλτη Δρ. Γεώργιου Πατρώνα, ενώ τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργος Καρανίκας και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Νίκος Μπόνης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργος Καββαθάς, η διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου και πλήθος εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές και έμποροι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επεσήμανε στην ομιλία του ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, είναι θέματα που απασχολούν τη νέα Κυβέρνηση και ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να δοθεί πνοή και προοπτική στην ελληνική επιχειρηματικότητα, μέσα από ένα ανανεωμένο σύγχρονο και οργανωμένο οικονομικό παραγωγικό και κοινωνικό σχέδιο.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, ευχαρίστησε τον Υπουργό Οικονομικών και τους παραβρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους και δήλωσε ότι οι Έλληνες έμποροι προσδοκούν να συμπεριληφθεί το εμπόριο στην ανάπτυξη αυτής της χώρας, ώστε να δοθεί μια πνοή αισιοδοξίας και ανάτασης στον κλάδο των εμπόρων.

emporikos.jpg

emporikos2.jpg