Μετά από 51 χρόνια το Τσίρκο Medrano επιστρέφει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να προσφέρει ένα μοναδικό υπερθέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, η οποία θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Το τσίρκο θα αναπτυχθεί στο περίπτερο 17 και αναμένεται να μαγέψει τους θεατές. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να συμμετέχουν στα παιχνίδια και να ζήσουν από κοντά την μαγεία του φημισμένου τσίρκου.

Σημειώνεται ότι το τσίρκο Medrano είχε λάβει μέρος το 1968 στη Διεθνή Έκθεση και φέτος αποφασίστηκε να γίνει ένα δυναμικό come back.

«Άρωμα» Bollywood στην φετινή ΔΕΘ

Η Ινδία «παίρνει τη σκυτάλη» από τις ΗΠΑ που τιμήθηκε πέρυσι και φέρνει «άρωμα» Bollywood στη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo πραγματοποίησε δύο αποστολές στην ασιατική χώρα. Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo είχαν συναντήσεις με παράγοντες της βιομηχανίας του Bollywood (The Shiamak Group και Malhotra Productions), με τους οποίους συζήτησαν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα εντός της ΔΕΘ για τις ανάγκες ταινιών.

Ινδός παραγωγός ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα αναζητά χώρο για να κάνει γυρίσματα ταινίας στη Ελλάδα, ενώ έγιναν επαφές και με το Film Office της Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλά, κάθε μέρα εντός της ΔΕΘ θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές παραστάσεις φέρνοντας αέρα Bollywood στην Ελλάδα.

Πασαρέλα εντός της ΔΕΘ με μοντέλα από την Ινδία

Πασαρέλα 60 μέτρων θα στηθεί εντός της ΔΕΘ για μοντέλα από την Ινδία, όπου θα γυριστεί το Demo των ινδικών καλλιστείων, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στο «Porto Carras» της Χαλκιδικής.

Σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και μνημεία της Θεσσαλονίκης θα συνθέσουν το «φόντο» για τη φωτογράφιση των γυναικών από την Ινδία, οι οποίες θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς «Mrs. India Worldwide 2019».

Φέτος, 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα συνοδεύονται από αποστολή 600 ατόμων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα διαγωνισμός ταλέντων. Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές και για το ελληνικό κοινό.