ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τεράστιο χριστουγεννιάτικο πάρκο η Αριστοτέλους!

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού όμως θα σας μεταφέρουμε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα μία είδηση που αφορά τα Χριστούγεννα. Τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων η πλατεία Αριστοτέλους θα μετατραπεί σε…

ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης. Πρόκειται για μία ενέργεια που στοχεύει στην τόνωση της εμπορικότητας του ιστορικού κέντρου της πόλης και δεν θα έχει καμία σχέση με όσα συνέβαιναν μέχρι σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους το αντίστοιχο διάστημα του έτους. Το πάρκο θα ξεκινάει από τη Λεωφόρο Νίκης και θα φτάνει μέχρι την οδό Εγνατίας. Θα περιλαμβάνει λούνα πάρκ, παγοδρόμιο, υπαίθρια καταστήματα που θα πωλούν σχετικά είδη ενώ στο χώρο θα πραγματοποιούνται καθημερινά διάφορα θεάματα και διαγωνισμοί. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 500.000. Το κόστος του εγχειρήματος θα καλυφθεί μέσω χορηγιών. Η συμμετοχή του ΕΕΘ θα είναι αρκετά χαμηλή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.