Μπουτάρης: Καμία ανοχή στο παράνομο παρκάρισμα

|
THESTIVAL TEAM

Την έναρξη των εργασιών πεζοδρόμησης στις οδούς Δαγκλή και Ρογκότη, καθώς και τις εργασίες ανάπλασης της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης επιθεώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος …

Αστικού Σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης.Σε δηλώσεις του ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε την πρότασή του για εναλλακτική και πιο φιλική προς το περιβάλλον και την πόλη μετακίνηση, με αφορμή και τις δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας. “Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή των αυτοκινήτων” είπε και χαρακτήρισε “απολύτως απαράδεκτη” την παράνομη στάθμευση ξεκαθαρίζοντας ότι η ανοχή της Δημοτικής Αρχής στο θέμα αυτό είναι πλέον μηδενική. “Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην πόλη για τους πεζούς, να φαρδαίνουμε τα πεζοδρόμια, να διαδώσουμε τη χρήση στα ποδήλατα και να διευκολύνουμε τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας” είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί οτι οι πεζοδρομήσεις θα συνεχιτούν με την πολυαναμενόμενη πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Σοφίας, η οποία αναμένεται στις αρχές Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.