Γ. Μπουτάρης: Να παρέμβει η αστυνομία και ο Εισαγγελέας για τον ΣΜΑ! Παλιάνθρωποι αυτοί που εμποδίζουν το έργο!

|
THESTIVAL TEAM

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για το θέμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ευκαρπία.

Βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του…

Τάσου Κουράκη και των ανθρώπων που εμποδίζουν το έργο χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Είναι εξαιρετικά γελοίο να κάνουμε συνέντευξη τύπου για αυτό το θέμα. Αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας. Οφείλει να παρέμβει ο εισαγγελέας. Είναι εξαιρετικά γελοίο ο Τάσος Κουράκης να είναι μπροστά σε μια χούφτα ανθρώπων και να εμποδίζει ένα έργο που θα ωφελήσει ένα εκατομμύριο κατοίκους. Η πρόταση μου είναι να πάμε όλοι οι Δήμαρχοι που υποστηρίζουμε το έργο και να ανοίξουμε το δρόμο. Τα λεφτά από τα πρόστιμα ποιος θα τα πληρώσει; Μήπως ο κ. Κουράκης; Ο μόνος τρόπος είναι να παρέμβει η αστυνομία για να μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους. Αυτοί που εμποδίζουν το έργο είναι παλιάνθρωποι» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης δήλωσε: «Ακόμα και το σύνολο των εργαζομένων έχει ταχθεί υπέρ του έργου που είναι επιβεβλημένο. Δώδεκα εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ θα χαθούν αν δεν γίνει το έργο, μουντζουρώνοντας το όνομα της χώρας διεθνώς. Εάν δεν πραγματοποιηθεί θα προκύψει 4 εκατομμύρια ζημιά το μίνιμουμ για την αποζημίωση του εργολάβου».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.