Π. Ψωμιάδης: Αισθάνομαι απελευθερωμένος!

|
THESTIVAL TEAM

«Αισθάνομαι τόσο απελευθερωμένος όσο ποτέ μέχρι στιγμής στην πολιτική μου καριέρα». Αυτό επαναλαμβάνει σε όλους όσοι τον συναντούν…

αυτές τις ημέρες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προσθέτοντας με νόημα ότι αυτό ισχύει τόσο για τον ίδιο όσο και για τον αδελφό του, Διονύση.

Στο γραφείο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν αρχίσει ήδη κάποια πράγματα να αλλάζουν, μια και η μετακόμιση έχει αρχίσει να υλοποιείται. Κούτες πάνε και έρχονται, με το εγχείρημα να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Βλέπετε, εκεί έχουν συγκεντρωθεί έγγραφα, βιβλία, προσωπικά αντικείμενα και δεκάδες μικροαντικείμενα της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Ψωμιάδης βέβαια δείχνει και ακούγεται ανακουφισμένος. «Σπάσαμε τις αλυσίδες, όπως έλεγε και ο Καζαντζίδης. Τις αλυσίδες με τις οποίες ήμασταν δεμένοι χειροπόδαρα», συνηθίζει να λέει τις τελευταίες ημέρες που επακολούθησαν από την οριστική του έκπτωτη. Μια έκπτωση που αμφισβητείται νομικά από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη με τη Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θανάση Καρούντζου.

Για το πολιτικό του μέλλον δε μιλά πολύ. Αυτήν την εβδομάδα κατέβηκε στην Αθήνα, όπου είχε συναντήσεις με διάφορους πολιτικούς με τους οποίους διατηρεί εδώ και καιρό πολιτική επικοινωνία, όπως τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Νίκο Νικολόπουλο.

Πληροφορίες: Αγγελιοφόρος της Κυριακής

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.