Ευρεία σύσκεψη με θέμα την άμεση και ασφαλή διανομή γευμάτων σε 1165 άπορες οικογένειες του Δήμου , πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Ευόσμου, με στόχο την εφαρμογή του προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Κ.Μ. και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για την επισιτιστική υποστήριξη των ευπαθών ομάδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, στη σύσκεψη την οποία προκάλεσε και στην οποία προέδρευσε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, συμμετείχαν πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ιερείς ενοριών ως εκπρόσωποι των ενοριακών συσσιτίων του Δήμου, αποφασίσθηκε το να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 27 Απριλίου.

Φορέας υλοποίησης θα είναι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, οι οποίες θα διανέμουν καθημερινά γεύματα στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» , ενώ η πλειοψηφία των γευμάτων θα παραδίδεται στα συσσίτια των ενοριών του Δήμου για την διανομή τους στις άπορες και ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά ομάδες των κατοίκων του Δήμου.

Το πρόγραμμα διανομής γευμάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας ευπαθών ομάδων από την πανδημία COVID -19. Θα διαρκέσει 14 ημέρες και θα παρέχονται καθημερινά δύο γεύματα σε 1165 ωφελούμενους του διευρυμένου για αυτή την περίοδο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Για την επικοινωνία των πολιτών τηλέφωνα: 2310 700082, 705442, 574155 και ηλετρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..