Δ. Λαγκαδά: Εργασίες αποκατάστασης στην κοινοτική οδό Αρδαμερίου – Βασιλουδίου

|
THESTIVAL TEAM

Ο δήμος Λαγκαδά ξεκίνησε από σήμερα την άμεση και επείγουσα αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση της Πέμπτης 02-04-2020 με αποτέλεσμα τη σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος στην Κοινοτική Οδό Βασιλουδίου-Αρδαμερίου της Δ.Ε. Κορώνειας.

Οι εργασίες επισκευής – αποκατάστασης του οδοστρώματος ξεκίνησαν άμεσα με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά έχουν αναλάβει το έργο της αποκατάστασης, ενώ μηχάνημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στην απομάκρυνση των καταπτώσεων και στον καθαρισμό των πρανών με πρώτη προτεραιότητα την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων των κατοίκων της Κοινότητας, όπως και τη διέλευση βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων του δήμου, αλλά και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση των παρεμβάσεων, οι οποίες θα αφορούν στην αντιμετώπιση της διάβρωσης του εδάφους και στη σταθεροποίησή του για την αποφυγή μελλοντικών καθιζήσεων στο τοπικό οδικό δίκτυο.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος στο οποίο σημειώθηκε το πρόβλημα, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση στους πολίτες για τη διάθεση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.