Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Υπομονή, θα νικήσουμε – Χρόνια πολλά

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Εμείς είμαστε εδώ, στην υπηρεσία. Εσείς μείνετε σπίτι. Υπομονή. Θα νικήσουμε. Χρόνια πολλά», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την πανδημία του κορωνοϊού.

Η δήλωση του κ. Κυρίζογλου:

«Σήμερα γιορτάζει η Παναγιά γιορτάζει κι η Πατρίδα. Μπορεί να μην έγιναν εφέτος δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφανιών. Μπορεί να μην εκφωνήθηκαν λόγοι επετειακοί πανηγυρικοί. Μα ο νους μας είναι εκεί. Στα 1821! Στην Επανάσταση του Γένους των Ελλήνων. Σ’ αυτούς που με τους αγώνες και το αίμα τους μας χάρισαν τη Λευτεριά. Ένα στεφάνι αφήσαμε σαν Δημοτική Αρχή στην προτομή του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης στη Μακεδονία Εμμανουήλ Παππά. Κι από ένα στεφάνι στο μνημείο της Πλατείας Επταλόφου (Αμπελόκηποι) και στο μνημείο της Πλατείας Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου (Μενεμένη). Εμείς είμαστε εδώ, στην υπηρεσία. Εσείς μείνετε σπίτι. Υπομονή. Θα νικήσουμε. Χρόνια πολλά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.