Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης,  με θέμα "Ενημέρωση για τις εξελίξεις στον ΟΑΣΘ'' θα πραγματοποιήσει αύριο στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Πηγές του δήμου, τονίζουν ότι η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ανάληψης θετικών πρωτοβουλιών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως έχει ήδη δεσμευτεί ο Δήμαρχος.

Παράλληλα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές το θέμα του ΟΑΣΘ «είναι ψηλά στην ατζέντα μας- είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και θα φροντίσουμε να παραμείνει στο επίκεντρο των δημόσιων πολιτικών έως ότου υπάρξει σημαντική βελτίωση».

«Η αυριανή Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έρχεται να επιρρίψει ευθύνες, ούτε να αναζητήσει τους υπεύθυνους της σημερινής δύσκολης κατάστασης.

Στοχεύει στην εξεύρεση άμεσης λύσης και στη δεσμευτική παρουσίαση ενός ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών.

Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους, στην αρμόδια πολιτική ηγεσία, στον ίδιο τον Οργανισμό αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν και να παραθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη.

Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν, δικαιούνται υπεύθυνων απαντήσεων και το κυριότερο όλων, άμεσων λύσεων.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης επιδιώκει να γίνει επισπεύδουσα δύναμη, καταλύτης στην εξεύρεση αυτών των λύσεων. Ακούει τα προβλήματα των πολιτών και οφείλει να επιδεικνύει την ανάλογη ευαισθησία και ενδιαφέρον», σημειώνουν οι πηγές του δήμου Θεσσαλονίκης, απαντώντας μεταξύ άλλων και στην ανακοίνωση της Κατερίνας Νοτοπούλου (Δείτε ΕΔΩ).