Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, εξαπέλυσε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, από τη βήμα της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για το μετρό της πόλης.

Η κ. Νοτοπούλου έκανε λόγο για μια διαδικασία που δεν τιμά την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και μια πασαρέλα κυβερνητικών στελεχών.

«Δεν αντέχετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωνε το έργο, επούλωνε τις πληγές μιας ολόκληρης πόλης, πληγές που ανοίξατε εσείς», σημείωσε η κ. Νοτοπούλου.

«Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του δήμου και των πολιτών να μείνουν τα αρχαία εκεί που ήταν η καρδιά της πόλης. Εκεί που χτυπά και σήμερα η καρδιά της πόλης», πρόσθεσε.

«Κύριε δήμαρχε γνωρίζατε ότι θα υπάρξουν προσφυγές, καθυστερήσεις, ότι η πόλη θα διαιρεθεί, θα διεκδικήσουν οι εργολάβοι. Οι Θεσσαλονικείς για τα επόμενα έργα θα στερηθούν έργο πνοής για την πόλη. Σας καλώ εσάς και τους δημοτικούς συμβούλους να ξεφύγουμε από τις πολιτικές που ταλάνισαν την πόλη τα προηγούμενα χρόνια. Να μη γίνεται μέρος μιας φθηνής επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης, να ταχθείτε υπέρ της ολοκλήρωσης του έργου όπως έχει ανακοινωθεί. Με τις τεχνικές λύσεις που υπάρχουν και έχουν δουλευτεί και την πόλη ενωμένη και όχι διαιρεμένη. Να σεβαστείτε τους πολίτες που σας , μας ψήφισαν. Αλλιώς σας προειδοποιούμε. Θα έχετε κι εσείς ακέραια την ευθύνη», είπε καταλήγοντας η Κατερίνα Νοτοπούλου.