Για την απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης, να μην προχωρήσει η πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Σοφίας, στο τμήμα της κάτω από την οδό Τσιμισκή, τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στο facebook, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου, Μάκης Κυριζίδης.

Παράλληλα σχολίασε και τα όσα αναφέρουν οι αντιδρώντες σε αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως το κλείσιμο της Αγίας Σοφίας θα έφερνε «έμφραγμα» στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάκη Κυριζίδη:

«Όταν ξεκινούν οι ρυθμίσεις και το κλείσιμο της Βενιζέλου για το Μετρό (δυστυχώς θα ζήσουμε αυτή την ταλαιπωρία)!

Όταν σε λίγο καιρό αναγκαστικά θα κλείσουμε την Βενιζέλου και την Δραγούμη για να ολοκληρωθεί το ήδη σε εξέλιξη (εδώ και 5 μήνες) έργο ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας (το οποίο με τον Δήμαρχο παρακολουθούμε επισταμένα)!

Όταν έχουμε κλείσει ΟΡΘΩΣ (Καλλάρη και λοιπούς παράδρομους) για την ανάπλαση της πλατείας Φαναριωτών (κ αυτό το παρακολουθούμε επισταμένα με τον Δήμαρχο)!!

Όταν ΟΑΣΘ δεν υπάρχει!

Όταν εγκαινίαζαν μουσαμάδες για εκδοτήρια εισιτηρίων του ΜΕΤΡΟ!

Κάποιοι μας κοιτούν ως εξωγήινους όταν πιστεύουμε ακράδαντα (πέρα όλων των άλλων λόγων) ότι το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ κλείσιμο της Αγίας Σοφίας (το οποίο σχεδίασαν το 2012) θα φέρει ΕΜΦΡΑΓΜΑ!

Προφανώς θα είχαν στα σχέδια δάνειο από την Τράπεζα για νέα δημοτική επιχείρηση : Εκμίσθωσης ελικοπτέρων για επισκεψη στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης!».