Δ. Νεάπολης-Συκεών: Κανονικά από σήμερα η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων

|
THESTIVAL TEAM

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ιωνίας στον δήμο Νεάπολης-Συκεών η οποία είχε ανασταλεί λόγω σοβαρής βλάβης.

Η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης, από σήμερα πραγματοποιείται κανονικά.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρίας για την «έναρξη της κανονικής ροής και υποδοχής φορτίων», η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Νεάπολης-Συκεών βγάζει στους δρόμους τα ειδικά οχήματα της ανακύκλωσης για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, καλώντας τους πολίτες και τους επαγγελματίες- καταστηματάρχες να συνεχίσουν από σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, να απορρίπτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών έχει ως εξής:

«Όπως έγινε γνωστό στις Υπηρεσίες του δήμου μας, η σοβαρή βλάβη που υποχρέωσε το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ιωνίας να αναστείλει προσωρινά την παραλαβή ανακυκλώσιμων υλικών και συσκευασιών αντιμετωπίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και να πραγματοποιείται κανονικά η ροή και η υποδοχή φορτίων στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΥ.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη, ενημερώνουμε του πολίτες και τους επαγγελματίες-καταστηματάρχες ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους πραγματοποιείται κανονικά. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας για την κατανόηση των πολιτών, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, να απορρίπτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους και τους καλούμε να συνεχίσουν με το ίδιο ενδιαφέρον να στηρίζουν την προσπάθεια του δήμου μας για την ανακύκλωση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.