Αυτό είναι το νέο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία για την ανάδειξη του προεδρείου του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή των συλλογικών οργάνων.

Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου εκλέχθηκε πρόεδρος του νέου περιφερειακού συμβουλίου, ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. «Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου είναι ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και με αξιόλογο έργο στις θέσεις που μέχρι σήμερα κλήθηκε να υπηρετήσει. Έχει εμπειρία από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος, ενώ κατείχε και άλλες θέσεις στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για έναν διαπρεπή επιστήμονα της Νομικής και χαίρει της εκτίμησης των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο Πρόεδρος όλων των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Για την θέση του αντιπροέδρου το Σώμα επέλεξε, ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστου Γιαννούλη, τον Μανόλη Λαμτζίδη.

Γραμματέας του οργάνου ψηφίστηκε ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις» Χρήστου Παπαστεργίου, ο Χρήστος Τζιουβάρας.

Και τα τρία πρόσωπα εκλέχθηκαν κατά πλειοψηφία. 

perifereiako.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.