Με ένα νέο post στο facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος, απαντά στην επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί" και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με τη σύμπραξη ή μη με την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Μεταξύ άλλων ο Ν. Ταχιάος σημειώνει πως «η κα Νοτοπούλου παραμένει στο προεκλογικό επιθετικό και συνήθως προσωπικά δηκτικό ύφος της μολονότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε αν και έχουμε διαφορετικές αφετηρίες στους συλλογισμούς μας».

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «από την συγκαταβατικότητα μέχρι την ταύτιση υπάρχει μία απόσταση που κατά πάσα πιθανότητα είναι αγεφύρωτη. Ούτε οι κομματικές ντιρεκτίβες μπορούν να μου επιβάλουν, ούτε βεβαίως ο χρόνος που απομένει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου επιτρέπει αρραβώνες ή γάμους. Οπότε δεν υπάρχει θέμα».

Ο κ. Ταχιάος τονίζει ακόμη ότι το τιμόνι του Δήμου δεν είναι στα δικά του χέρια, αλλά στου εκλεγέντος δημάρχου, «αυτού στον οποίο η κυρία Νοτοπούλου έσπευσε εμφατικά να προσφέρει στον δεύτερο γύρο την εμπιστοσύνη της παράταξης της και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Εγώ μπορώ μόνο να είμαι σε αναμονή», καταλήγει το κείμενο του κ. Ταχιάου.