Νοτοπούλου σε Ταχιάο: Οι κενές υποδείξεις δε σας βοηθούν, σας εκθέτουν

|
THESTIVAL TEAM

Σαφή απάντηση στο εάν τελικά θα συμπράξει με την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ζητά από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα» Νίκο Ταχιάο, η επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Με αφορμή το σχόλιο του κ. Ταχιάου στο Facebook, μέσω του οποίου απαντούσε στην ίδια, η κα Νοτοπούλου επανήλθε ζητώντας ακριβείς απαντήσεις: «Κύριε Ταχιάο μπορείτε να σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα και να συνεργαστείτε στο πλαίσιο της απλής αναλογικής με βάση πραγματικές προγραμματικές συγκλίσεις ή μπορείτε να κάνετε το χατίρι του κυρίου Μητσοτάκη, αναμένοντας κυβερνητικό αντίδωρο», σημειώνει με ανάρτησή της στο facebook η κα Νοτοπούλου και προσθέτει πως “οι κενές υποδείξεις σας δε σας βοηθούν. Σας εκθέτουν”.

Νωρίτερα ο κ. Ταχιάος, επίσης μέσω facebook, είχε αναφερθεί στην ομιλία της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Βουλή, σχολιάζοντας: «Πριν από λίγες ημέρες άκουσα στην βουλή την κυρία Νοτοπούλου να διερωτάται εάν η Νέα Δημοκρατία θα μου δώσει εντολή να συγχωνεύσω την παράταξή μου με αυτήν του εκλεγέντος δημάρχου, την δικαιολογώ γιατί δεν με γνωρίζει, όπως δεν ξέρει και τον Μητσοτάκη. Κυρίως, δεν κατανοεί πως κτίζονται αμοιβαία σοβαρές σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων. Συνιστώ λοιπόν σε όσους πιθανολογούν το ίδιο, να επιχειρήσουν να επικεντρώσουν την στρατηγική τους σε αυτό το τελευταίο», σημείωνε ο κ. Ταχιάος.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.