Απάντηση στην επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι ο ίδιος θα προχωρήσει στη συγχώνευση της παράταξής του με αυτή της διοικούσας τον δήμο Θεσσαλονίκης παρατάξης, του Κωνσταντίνου Ζέρβα, δίνει μέσω facebook ο Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος, αρχικά αναφέρεται στη διαφωνία που έχει προκύψει μεταξύ απερχόμενης και απερχόμενης διοίκησης σχετικά με το θέμα της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας. Αναφερόμενος στη διοίκηση Μπουτάρη, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος σημειώνει ότι "κάθε διοίκηση έχει το δικαίωμα να κάνει πράξη το πρόγραμμά της μέχρι την τελευταία στιγμή της παραμονής της στα πράγματα".

Στη συνέχεια, ο κ. Ταχιάος απαντά σε όσους αφήνουν να εννοηθεί ότι όχι μόνο δεν θα ασκήσει αντιπολίτευση, αλλά θα ενοποιήσει την παράταξή του με αυτή του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ο κ. Ταχιάος σχολιάζει σχετικά: «Ξεκαθαρίζω ότι συνεργασίες εννοούνται μόνο υπό πολιτικό ή/και προγραμματικό πρίσμα και όχι ως χώρος διανομής αξιωμάτων. Κι επίσης, παρά την καλοπροαίρετη διαθεσιμότητά μου, αυτές έχουν όρια που συνεπάγονται όρους, ακόμα και για πρόσωπα. Ποιος θέλει τον αχταρμά που θα καταλήξει σε διοίκηση "μαλλιά - κουβάρια";».