Εικόνες από την προεκλογική του εκστρατεία ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κάνοντας λόγο για μια υπέροχη διαδρομή.

«Ήταν μια πορεία γεμάτη δυσκολίες, επαφής με πολλούς συμπολίτες μου που στο τέλος της κέρδισα πολλά κι έμαθα ακόμη περισσότερα. Καμία νίκη, καμία επιτυχία δεν κερδίζονται χωρίς να θέτεις στόχους», αναφέρει ο κ. Ζέρβας.

Η ορκωμοσία της νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου. «Το έχω πει, το λέω και πάλι: Το σύνθημα μου είναι δουλειά, δουλειά, και δουλειά. Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει», σημειώνει μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος της πόλης.

Η ανάρτησή του κ. Ζέρβα:

«Πλησιάζει λοιπόν η τόσο σημαντική ημέρα της ορκωμοσίας ως ο 61ος Δήμαρχος της πόλης που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που αγάπησα. Κι έρχονται αναπόφευκτα εικόνες και στιγμές από αυτήν την υπέροχη διαδρομή. Όλων όσων έζησα, από την ημέρα που αποφάσισα να διεκδικήσω τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης μέχρι και τη μεγάλη νίκη της 2ας Ιουνίου.

Ήταν μια πορεία γεμάτη δυσκολίες, επαφής με πολλούς συμπολίτες μου που στο τέλος της κέρδισα πολλά κι έμαθα ακόμη περισσότερα. Καμία νίκη, καμία επιτυχία δεν κερδίζονται χωρίς να θέτεις στόχους. Και ούτε στιγμή να μην απογοητεύεσαι, να μην σε πτοεί η κούραση, να μην σταματάς να πιστεύεις στον εαυτό σου και στους συνεργάτες σου. Να εργάζεσαι αδιάκοπα με επιμονή και υπομονή.

Το έχω πει, το λέω και πάλι: Το σύνθημα μου είναι δουλειά, δουλειά, και δουλειά. Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Έτσι θα πορευθώ, έτσι θα πορευθούμε για τα επόμενα 4 χρόνια δύσκολης αλλά δημιουργικής προσπάθειας για την πόλη μας».

zervas1.jpg

zervas2.jpg

zervas3.jpg

zervas4.jpg

zervas5.jpg