Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας αναμένεται να καταθέσει αύριο δέσμη προτάσεων για την κυβερνησιμότητα και την καλύτερη λειτουργία των δήμων στον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Το παραπάνω δήλωσε ο κ. Ζέρβας, στο περιθώριο της συνάντησης που διοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την ενημέρωση των νεοεκλεγέντων δημάρχων στις Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευτεί δημόσια  για τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για το θέμα, ενώ περιέγραψε τις προθέσεις του και σε κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του.

«Το υλοποιεί αυτό αύριο κιόλας, γιατί ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκος, με έχει καλέσει σε ραντεβού στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Εγώ έχω ήδη έτοιμη μια δέσμη προτάσεων, για να μπορέσει να γίνει λειτουργικότερος ο δήμος μας αλλά και να παράξει κάποια καλύτερα αποτελέσματα διοίκησης ο "Κλεισθένης"»  τόνισε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.