Κ. Ζέρβας: Θα βάλω τα δυνατά μου για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Θα βάλω τα δυνατά μου για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος βρέθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση των τμήματων του ΠΑΟΚ.

Ο Κ. Ζέρβας επί σειρά ετών είναι ενεργό μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε ότι «η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΣ είναι δεδομένη. Ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό θα υπάρχει και η σχετική μέριμνα από τη νέα διοίκηση του δήμου.

Στο μεγάλο πρότζεκτ της Τούμπας και στην ανάπλαση της περιοχής θα βάλω τα δυνατά μου».

Σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε ήρεμα νερά, σε εποχές επιτυχίας. Και αυτό οφείλεται στη νοικοκυροσύνη του συλλόγου μας. Εύχομαι αντίστοιχες επιτυχίες και στις άλλες ομάδες της πόλης».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, που είπε: «Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλούχοι και δε μας το στερεί κανένας. Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε όπως και από τον Περιφέρεια. Πρέπει να τρέξουν πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και το Δήμαρχο στο πλευρό μας. Θα μιλήσω για ποτέ όταν ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά. Αν τελειώσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια».

«Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου», υπογράμμισε τέλος για το αν θα είναι αυτός που θα κάνει τα εγκαίνια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.