Τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την δέσμευσή του να προχωρήσει άμεσα σε έργα ανάπλασης της αγοράς ΚΑΠΑΝΙ, εκφράζει ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Χρόνης Πολυχρονίου.

Με αφορμή την επιστολή του Αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, κυρίου Αθανάσιου Παππά, μέσω της οποίας ο Δήμος Θεσσαλονίκης αφενός αναγνωρίζει την ανάγκη αναβάθμισης και αναζωογόνησης της περιοχής, ο κ. Πολυχρονίου, ευχαριστεί τόσο τον ίδιο όσο και τον απερχόμενο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Δείτε αναλυτικά την ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΦΕΤ:

"Η επιστολή σας προς τον ΕΦΕΤ αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη και δικαίωση των προσπαθειών μας. Μέσα από ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης της αγοράς, μας ενημερώνετε για μία σειρά από άμεσες παρεμβάσεις που είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε εντός των ημερών, ως Δήμος Θεσσαλονίκης, προς όφελος των καταναλωτών. Και μάλιστα σε αντιδιαστολή με άλλες υπεύθυνες αρμοδίως τοπικές Αρχές, που αποστασιοποιήθηκαν από το θέμα επιδεικτικά.

Η Διοίκηση του ΕΦΕΤ, εάν στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ασφάλεια των τροφίμων που διακινούνται στο ΚΑΠΑΝΙ, παράλληλα συμβάλλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση και αναζωογόνηση της περιοχής, εκτός από την δεδομένη υποχρέωση που έχει να το κάνει, αισθάνεται δικαιωμένη και περήφανη για το αποτέλεσμά που τελικά θα έχει".