Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

|
ΝΕΝΑ ΜΥΡΩΝΙΔΟΥ

Λίγο πριν την ολοκλήρωσή του βρίσκεται πλέον το μεγάλο έργο του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την πλήρη ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού άξονα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου, τα ειδικά συνεργεία της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας, ανακατασκεύασαν και ασφαλτόστρωσαν τμήματα του οδικού άξονα, από την περιοχή Κόκορα, διασταύρωση της λεωφ. Α.Παπανδρέου με την οδό Επταπυργίου μέχρι την πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Ιουνίου, έχοντας εκδοθεί και η σχετική άδεια της Διεύθυνσης Τροχαίας, οι εργασίες θα συνεχισθούν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) μέχρι το πάρκο των Ρουμανικών (οδός Νεοχωρίου και Κωνσταντίνου Καραμανλή).

«Ήταν δεσμεύσεις και έγιναν έργα που θα συνεχισθούν με αποφασιστικότητα», δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος χθες, επιστρέφοντας από την Αθήνα, βρέθηκε στη Νεάπολη και επιθεώρησε τις εργασίες.

«Ζητάμε την κατανόηση, την υπομονή και τη βοήθεια των καταστηματαρχών, των επαγγελματιών και των συμπολιτών μας για την ολίγων ωρών ταλαιπωρία που θα υποστούν την Παρασκευή» αναφέρει ακόμα.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.286.000 ευρώ, που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο, εκτελείται με ευθύνη του δήμου Νεάπολης-Συκεών και με δημοτικούς πόρους, ενώ στο συνολικό κόστος συμμετέχει κατά ένα μικρό μέρος και ο δήμος Παύλου Μελά καθώς οι εργασίες της ανακατασκευής της λεωφ. Α.Παπανδρέου περιλαμβάνουν και τμήματα που ανήκουν σε αυτόν (περιοχή Μετεώρων).

p.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.