Μεγάλη επιτυχία για τους Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία. Η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών, που υλοποιείται από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, πέτυχε να προκριθεί στα 6 καλύτερα, σε διεθνές επίπεδο, στην κατηγορία "Best Utilities Projects in 2019" για Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή στα "Partnership Awards" που πραγματοποιήθηκαν  10 Μαΐου , στο Λονδίνο. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του φορέα και Πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Μιχάλη Γεράνη ,"υλοποιούμε πιστά τον Περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων και έχουμε σχεδιάσει άλλες 2 τέτοιες μονάδες επεξεργασίας Ανατολικά και Δυτικά της Θεσσαλονίκης. Οι μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων  φέρνουν την περιοχή μας στην πρωτοπορία της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Είμαι ευτυχής που αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέρφους στην Αυτοδιοίκηση και σε όλους τους  συνεργάτες στο ΦΟΔΣΑ που όλοι μαζί δουλέψαμε για να φέρουμε το αποτέλεσμα".

fos-2.jpg