Χιλιάδες πολίτες ενημερώθηκαν για το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Πανόραμα

|
THESTIVAL TEAM

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη αποσκοπώντας στην προβολή του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών  που λειτουργεί στον Δήμο, συμπεριέλαβε στον Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Charity  Run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/3/2019,  σταντ  του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στον χώρο του τερματισμού.

Σκοπός της δράσης ήταν αφενός η δημοσιοποίηση της λειτουργίας του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Πανόραμα και αφετέρου η σωστή ενημέρωση και η εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών, να αναδείξει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να την αξιοποιήσει έτσι ώστε το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο να γίνεται ζωή.

Από το σταντ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό. Χιλιάδες συμμετέχοντες ενημερώθηκαν, παράλληλα πραγματοποιηθήκαν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Να σημειωθεί ότι το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών  συνιστά συνεργασία του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και του Συλλόγου « Όραμα Ελπίδας».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.