Μπουτάρης σε Ορφανό: Εύχομαι να αναλάβεις και να βάλεις τη δική σου σφραγίδα στη δημαρχία (VIDEO)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό είχε σήμερα στο γραφείο του στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα της πόλης, με τον Γιάννη Μπουτάρη μάλιστα να εύχεται στον Γιώργο Ορφανό, να είναι αυτός που θα αναλάβει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

“Συζητήσαμε για κάποια σημαντικά να κρατηθούν για την επόμενη δημαρχία, όπως οι κοινωνικές δομές, εκδηλώσεις όπως το Europride και έργα τα οποία είναι οραματισμοί δικοί μας και είναι σε φάση προσχεδίου

Εύχομαι στον κ. Ορφανό να είναι αυτός που θα αναλάβει και να είναι αυτός ο οποίος θα τα προχωρήσει και να βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτή τη δημαρχία”, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ορφανός ανέφερε ότι η συνάντηση ξεκίνησε ως εθιμοτυπική επίσκεψη άλλα εξελίχθηκε σε μια συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο.

“Πράγματα η διοίκηση τα έχει σε εξέλιξη, εκείνα που σχεδιάζει ως επόμενες κινήσεις. Συμφωνήσαμε ότι ένας κατάλογος με όλες τις δράσεις και το στάδιο που βρίσκονται θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος και για εμάς που ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Καταλήξαμε ότι οι δυσχέρειες που έχει ο Κλεισθένης μπορούν να λυθούν με μεγάλες συνεργασίες και αποφάσεις. Να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθούν την πόλη και δίνουν λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα. Σε αυτή την πορεία εγώ είμαι θετικός”, ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.