Νέες καλλιέργειες για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων

|
THESTIVAL TEAM

Η καλλιέργεια νέων προϊόντων και η κατασκευή νέων αρδευτικών έργων αναμένεται να δώσει ώθηση στην αγορά των αγροτικών προϊόντων, όπως προέκυψε…

από τη σχετική σύσκεψη στην Περιφέρεια. Πρόκειται για την 3η σύσκεψη η οποία πραγματοποιείται για τη δημιουργία του καλαθιού τοπικών αγροτικών προϊόντων, και κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες με στόχο την προβολή και προώθησή τους.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Κανελλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δ. Ευθυμιάδης, οι εντεταλμένοι περιφερειακών συμβούλων Γ. Αλεξιάδης, Β. Κανάκας, Δ. Τσιμήτρης, Μ. Ζωγράφου, Α. Βεργίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για θέματα της αγροδιατροφικής σύμπραξης μεταξύ φορέων και παραγωγών-ώστε να ενισχυθεί η προβολή των προϊόντων- και την ίδρυση και λειτουργία δημοπρατηρίου, όπου θα διατίθεται η αγροτική παραγωγή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.