«Χαίρομαι που ο κ. Μπουτάρης δεν διέψευσε ούτε ένα σημείο στίξης από τα γραφόμενά μου». Με αυτή τη φράση ο δημοσιογράφος, Χρήστος Νικολαΐδης, εκφράζει την ικανοποίηση του για την απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο δημοσίευμα της εφημερίδας Thessnews που τον θέλει να έχει νοικιάσει διαμέρισμα που ανήκει σε συνέταιρο του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ.

Αργά το απόγευμα ο Γιάννης Μπουτάρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας Thessnews που φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη. Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου. Ομολογουμένως στην απάντησή του ο κ. Μπουτάρης δεν διαψεύδει το ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη.

Διαβάστε πως σχολίασε ο Χρήστος Νικολαΐδης την απάντηση Μπουτάρη:

«Χαίρομαι που ο κ. Μπουτάρης απάντησε στο ρεπορτάζ μου! Χαίρομαι όμως πολύ περισσότερο που δεν διέψευσε ούτε ένα σημείο στίξης από τα γραφόμενά μου! Παραδέχεται ότι νοικιάζει το υπερπολυτελές διαμέρισμα από άνθρωπο που ως συνέταιρος του Ζάεφ, εκπροσωπεί τα οικονομικά συμφέροντα της οικογένειας του! Ο ίδιος δεν βλέπει κάτι μεμπτό σ αυτό. Ας μας επιτρέψει να έχουμε αντίθετη άποψη. Όσο για τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου θέλω μόνο να πω ότι είναι απλώς αντάξιες του. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, άλλωστε ούτε και εγώ τον χωνεύω... Το θέμα είναι ηθικής τάξης και ουσίας. Και σ αυτά δεν είχε τίποτε να απαντήσει... Τέλος ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοούσε με την τελευταία φράση για τα παιδιά, μάλλον ήταν πολύ συγχυσμένος όταν τα έγραφε γιατί νόημα δεν βγαίνει καθώς δεν υπάρχει τέτοια αναφορά στο κείμενο μου...»