Με στόχο την λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, συνεχίζει τις συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και σωματείων.

Όντας ο ίδιος δικηγόρος, ξεκίνησε τις επαφές αυτές επισκεπτόμενος την έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Κυριζίδης έγινε δεκτός από τους συναδέλφους του με ενθουσιασμό και δέχτηκε τις ευχές τους για καλή επιτυχία στον αγώνα που ξεκίνησε. Από την πλευρά του ο κ. Κυριζίδης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Ευστάθιο Κουτσοχήνα, δεσμεύτηκε ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό του κλάδου και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για τη στήριξή του.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση του Μάκη Κυριζίδη με τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Αθανάσιο Δεβλιώτη. Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα του κλάδου και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του σωματείου των οδοντιάτρων με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά», κ. Μάκης Κυριζίδης, θα συνεχίσει τις συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων της πόλης έως ότου αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ζητήματα που τους αφορούν.

kirizidis me dikigoriko.jpg