Με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό ενίσχυσε η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολύνει το έργο του κατά τη διάρκεια των υγειονομικών εξετάσεων και πρακτικών δοκιμασιών (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., που θα διεξαχθούν από αύριο Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό, παραδόθηκε στον υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Α’ Αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) κ. Αναστάσιο Δαλκιράνη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε τα εξής: «Η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας, στέκεται στο πλευρό των υποψήφιων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) προσφέροντας την ελάχιστη δυνατή στήριξη στους υπευθύνους διεξαγωγής των εξετάσεων, προκειμένου να διεξαχθούν αυτές κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας. Στόχος μας γενικά αποτελεί, η μεγαλύτερη συμμετοχή της νέας γενιάς στις αθλητικές δραστηριότητες, σε προπονητικά κέντρα που θα παρέχουν ασφάλεια και υποδομές υψηλών προδιαγραφών. Η καλή συνεργασία και με τους δεκατέσσερις δήμους της Μητροπολιτικής Αντιπεριφέρειας, στο πλαίσιο του έργου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, της συντήρησης - μικροεπισκευές των υφιστάμενων αθλητικών χώρων, έχει οδηγήσει ήδη στην αναβάθμιση πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων.

Αύριο, ξεκινούν νέες δοκιμασίες για τα παιδιά μας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, να μην πτοούνται και να θέτουν πάντα στη ζωή τους στόχους ακόμα και αν για πολλούς φαντάζουν ακατόρθωτοι».