Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη με τον πρόεδρο του ΕΕΘ

|
THESTIVAL TEAM

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης στην καθημερινότητά τους βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη, με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη.

Ο κ. Ζορπίδης τόνισε την ανυπαρξία πρωτοβουλιών από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των επαγγελματιών της πόλης. Έφερε ως παράδειγμα την πλατεία Αριστοτέλους, η οποία, όπως είπε, είναι παρατημένη και έχει μετατραπεί σε πλατεία ανομίας και παραβατικότητας.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Κυριζίδης συμφώνησε ότι η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν έχει σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών. Πρόσθεσε ότι για τον ίδιο η έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών αποτελεί προτεραιότητα. Ενημέρωσε τον κ. Ζορπίδη για την πρόταση του περί απαγόρευσης των πορειών στο κέντρο της πόλης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να «αναπνεύσει» η αγορά.

Ο κ. Ζορπίδης συνεχάρη τον Μάκη Κυριζίδη για την υποψηφιότητά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.