Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης στην καθημερινότητά τους βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη, με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη.

Ο κ. Ζορπίδης τόνισε την ανυπαρξία πρωτοβουλιών από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των επαγγελματιών της πόλης. Έφερε ως παράδειγμα την πλατεία Αριστοτέλους, η οποία, όπως είπε, είναι παρατημένη και έχει μετατραπεί σε πλατεία ανομίας και παραβατικότητας.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Κυριζίδης συμφώνησε ότι η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν έχει σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών. Πρόσθεσε ότι για τον ίδιο η έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών αποτελεί προτεραιότητα. Ενημέρωσε τον κ. Ζορπίδη για την πρόταση του περί απαγόρευσης των πορειών στο κέντρο της πόλης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να «αναπνεύσει» η αγορά.

Ο κ. Ζορπίδης συνεχάρη τον Μάκη Κυριζίδη για την υποψηφιότητά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.