Τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΛΒΟ Θεόδωρο Αλιόγκα, τον ταμία του Σωματείου Μάριο Τσελώνη και το μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Σιδέρη Κωνσταντινίδη, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς απασχολούμενων στην Ελληνικό Βιομηχανία Οχημάτων Α.Β.Ε. (ΕΛΒΟ), η οποία εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ.Θ., σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα στο Δήμο Δέλτα, στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.

Ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την επίσκεψη και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει άμεσα το θέμα. «Δυστυχώς η αποβιομηχάνιση της χώρας και κατά συνέπεια της ΒΙΠΕΘ συνεχίζεται. Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ στο έλεος της οικονομικής κρίσης. Στην εποχή της μεγάλης ανεργίας έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθούμε όπως μπορούμε τον κόσμο. Είμαστε ένας Δήμος που ούτως ή άλλως δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εργασιακά θέματα και την καταπολέμηση της ανεργίας. Θα εξετάσουμε άμεσα το ζήτημα που τέθηκε από τους εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ και θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσε σχετικά.