Προχωρά η αξιοποίηση του αναψυκτηρίου στον Κέδρινο Λόφο μετά από και τη σχετική απόφαση που ψηφίστηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει στην κατάρτιση των όρων και στη διεξαγωγή της δημοπρασίας για την παραχώρηση του ακινήτου.

Το αναψυκτήριο χρειάζεται αρκετές εργασίες προκειμένου να καταστεί ξανά λειτουργικό και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, θα τις αναλάβει εξ ολοκλήρου ο μισθωτής, μετά από άδεια εργασιών αποκατάστασης του χώρου που λάβεθ, από την αρμόδια υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, ωστόσο λόγω των αρκετών εργασιών το αναψυκτήριο στον Κέδρινο Λόφο αναμένεται λειτουργήσει περίπου στο φθινόπωρο.

Να σημειωθεί πως το αναψυκτήριο στην περιοχή του Κέδρινου Λόφου έχει σταματήσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ τον Οκτώβριο του 2016, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του αρμόδιου τμήματος Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του δήμου Θεσσαλονίκης, έγινε οριστική υπαγωγή του ακινήτου στον Ν. 4178/2013, καθώς υπήρχαν αυθαίρετες κατασκευές.