Τη στήριξή του στους υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξέφρασε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Στο μήνυμά του, που απηύθυνε και με προσωπική του επιστολή προς όλους τους τελειόφοιτους του δήμου, ο κ. Δανιηλίδης εξέφρασε παράλληλα τις ευχές ολόκληρης της δημοτικής αρχής για επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει οι υποψήφιοι.

Ο κ. Δανιηλίδης προτρέπει τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ «να πιστέψουν στον εαυτό τους» και «με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ψυχραιμία, υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, να φροντίσουν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους». Όπως επισημαίνει στους μαθητές, «νέοι στόχοι, μία νέα πορεία ζωής και ένας καινούργιος κύκλος γνώσεων και εμπειριών αναμένουν να ανοιχτούν μπροστά σας και να δικαιώσουν τον αγώνα, τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλατε», διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι «το σταυροδρόμι αυτό δεν θα είναι το μοναδικό στη ζωή σας, καθώς ο αγώνας πλέον είναι διαρκής και οι εξετάσεις καθημερινές».

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων, «πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των νέων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, εμείς θα είμαστε περήφανοι, για το αξιέπαινο μήνυμα της έντιμης και σκληρής προσπάθειας. Δική μας επιθυμία είναι να ανοίξουν χωρίς δισταγμό τα φτερά τους και να στρέφουν πάντα το ενδιαφέρον τους σε ορίζοντες που αυτοί θα επιλέγουν».

Παράλληλα, στην επιστολή του δημάρχου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στους γονείς των υποψηφίων τους οποίους συγχαίρει για τη στήριξή τους και προτρέπει «να οπλιστούν με κουράγιο και δύναμη για να στηρίξουν τα παιδιά τους σ’ αυτή την ιδιαίτερη δοκιμασία».

Ταυτόχρονα, ο κ. Δανιηλίδης υπογραμμίζει τη βούληση της δημοτικής αρχής να παραμείνει σύμμαχος και συνοδοιπόρος των μαθητών στα φοιτητικά χρόνια αλλά και στη μετέπειτα πορεία, στην αναζήτηση εργασίας αλλά και σε ο,τιδήποτε χρειαστούν.