Το νοσοκομείο του Κιλκίς θα επισκεφτεί αύριο, Τρίτη 5 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ του οργάνου, δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη και το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη.

Η αντιπροσωπεία των δημάρχων θα επισκεφτεί συγκεκριμένα  την ιστορική Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, με αφορμή την τελετή παράδοσης του έργου συντήρησης και επισκευής δαπέδων και οροφής που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της ΠΕΔ-ΚΜ.

Η τελετή παράδοσης του έργου θα γίνει στις 11 το πρωί παρουσία της Διοίκησης του νοσοκομείου, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ήδη, τις εργασίες αποκατάστασης της πτέρυγας της Ορθοπεδικής Κλινικής, οι οποίες αποπερατώθηκαν στις 25 Μαϊου, επιθεώρησε προ ημερών ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, κ. Κυρίζογλου, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και υποστηρικτών έργων που υλοποιεί η ΠΕΔ-ΚΜ στο χώρο της υγείας στην Κεντρική Μακεδονία