Δ. Θεσσαλονίκης: Επιβεβαιώνει την παρουσία οικονομικής επιθεωρήτριας η αντιδήμαρχος Οικονομικών

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Επιβεβαίωσε την παρουσία της οικονομικής επιθεωρήτριας, Αναστασίας Τσεμπερά στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Άννα Αγγελίδου.

Όπως είπε θα έκανε την σχετική ανακοίνωση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο επειδή δεν έγιναν τελικά ανακοινώσεις, δεν τα κατέστη δυνατό.

“Θα την έκανα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο την ανακοίνωση ότι ήρθε η κ. Τσεμπερά. Είχε έρθει δυο – τρεις μέρες πριν το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Η κ. Τσεμπερά ήρθε να διερευνήσει καταγγελίες εις βάρος εταιρείας, γιατί όλο το υλικό είναι εδώ και όλο το υλικό είναι στα χέρια της. Δεν ασυνήθιστο να γίνονται καταγγελίες στους δήμους και να έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές για να το διερευνήσουν”, ανέφερε η κ. Αγγελίδου.

Νωρίτερα ο δημοτικός σύμβουλος της “Πρωτοβουλίας”, Ανδρέας Κουράκης, κατέθεσε ερώτηση για τον αν είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 10 μέρες η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, προκειμένου να διερευνήσει σχετικά εντάλματα που έχουν να κάνουν με προμήθειες στης Διεύθυνσης Ανακύκλωσης – Καθαριότητας.

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.